Flyttstäd i Landskrona

Flyttstäd i Landskrona

Hej på er alla denna onsdag och nu ska det bli ett nytt inlägg. Jag har flyttat från Landskrona till en annan stad för jag fick ett nytt jobb som kulturarbetare. Jag brinner för det här med kultur så när jag fick detta jobb tvekade jag inte en sekund, och jag sa upp min lägenhet eftersom min nya arbetsgivare ordnade en ny åt mig. När jag flyttade ville jag slippa städningen så jag hörde av mig till Ads Städgrupp som sedan hjälpte mig med flyttstädningen. Nu ska jag tipsa er alla som vill få hjälp inom flyttstäd i Landskrona om att Ads Städgrupp finns och att det är ett bra företag att anlita hjälp av. 

Det tycker i alla fall jag för jag fick på nära håll se hur de städade min lägenhet och det gjorde de påt effektivt och professionellt sätt. Just det här med att kunna vara så effektiva som de är på Ads Städgrupp kräver en hel del rutin och erfarenhet och det är givetvis något som deras kunder uppskattar. Jag tror nämligen att Ads Städgrupp städar snabbare än vad andra företag gör även om jag förstås inte kan bevisa det med statistik. Hela lägenheten blev skinande ren och jag är så glad att jag slapp städningen för det hade tagit mig minst ett par arbetsdagar att städa, tid jag inte hade, och när hyresvärden besiktigade lägenheten var det ingen anmärkning över huvud taget på städningen. Befinner du dig i Landskrona och behöver flyttstäd så är Ads Städgrupp ett företag jag tycker att du ska anlita. 

 


Kommentarer är stängda.