Konst för oss i Mölnlycke med omnejd

Konst för oss i Mölnlycke med omnejd

God eftermiddag till er alla och ni är många som kommer till min blogg då jag skriver om kultur och konst. Jag hoppas att det ni ska få läsa om nu kan vara till hjälp för er om ni möjligtvis har funderat på att kika närmare på alster som en konstnär som Kajsa Stamenkovic har målat. Det här är en konstnär som vänder dig till er som har ett intresse för konst i Mölnlycke med omnejd men givetvis så kan även ni som följer bloggen och som befinner er i andra städer även ni kika vidare på denne konstnär och hennes konst i Mölnlycke genom att gå in på hennes hemsida. 

Mitt intresse för konst startade när jag flyttade hemifrån för 20 år sedan och behövde skaffa tavlor. Jag fyllde på allteftersom och jag har tyckt det har varit särskilt trevligt att köpa tavlor av konstnärer som finns i Göteborg med omnejd då jag som ni vet bor strax utanför Göteborg i Mölnlycke. Kajsa Stamenkovic hörde jag talas om när hon som håller i konstlotteriet på jobbet hade köpt in en tavla som skulle vara första pris. Jag föll omedelbart för motivet men jag tillhörde inte den lyckliga vinnaren, däremot kikade jag vidare på denne konstnär och hennes konst i Mölnlycke i hennes ateljé och det slutade med att jag köpte två tavlor som jag tycker väldigt mycket om. Nu vill jag tipsa er om denne konstnär för har ni inte hört om henne innan så är det på tiden att ni får reda på att hon finns nu. Jag får tacka för mig för det här inlägget och för att ni tog er av er tid för att läsa om det jag hade att berätta. 


Kommentarer är stängda.